Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49a67r17a 30R31a73n61k

8. 2. 2013 19:19

Mela jsem stesti, ze rodicum slo o ty vyssi hodnoty (literatura a hudba byla definitivne v te dobe moje volba, meli jsme na tv kanaly BRD i DDR a tak jsem rozdily videla i v tech programech), ta svoboda, cistota okoli, slusnost lidi k sobe,  nezamykani aut a domu, to bylo to, ceho si nikdo nemohl ve Svycarsku nevsimnout.R^

Ale napsala jste to svym vtipnym zpusobem, ze nekomu vadi prirovnani k mikine s mysakem je vedlejsi, pochopila jsem to jako nadsazku, Nejapna poznamka o sexu se sem nehodi, ale to uz je vec pana diskutera, kam se tim zaradil;-)

0 0
možnosti

Mikinu s Mikymausem nebo Hello Kitty bych dítěti nekoupila, ani kdyby tenkrát byly k dostání. Kdo se pohyboval mezi pitomci, pro které byla odrbaná mikina se sepraným obrázkem víc než čistý nový svetr, ten to vidí jinak. My jsme lidi podle toho, co mají na sobě a jaké krámy si koupili, nehodnotili. Holt, venkované. I dnes si víc cením lidí s vlastními názory a sečtělé než snoby ve značkových hadrech. Níž už jsou jen snobové, kteří na značky nemají a kupují fejky hnusných LV.

Ta doba byla špatná a nevrátí se. Aspoň doufám. Ale nebylo to kvůli těm krámům, které vám tolik chyběly. Dokonce ani kvůli hudbě ne.

4 1
možnosti

zajimave.. priste napiste o prvnim pohlavnim styku.. urcite taky nestal za nic

2 2
možnosti

Tož se vystěhuj, ďouče. Dráty už na hranicích nejsou.

6 0
možnosti
Foto

Každý pták své hnízdo chválí, jenom dudek do něj kálí...

0 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1744x
...raději to nebudeme rozmazávat.

Více na Jazyková inkvizice