Diskuse

30. leden 1933 otevřel cestu k naději

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikdo vám nebrání se politicky angažovat v boji za lepší společnost. V tom vám budu držet palce.

2 0
možnosti
Foto

Kdyby komunisté po roce 1945 napáchali tolik škod, co napáchali nacisté, pak by jistě byla komunistická strana zakázaná. Proč není? Za prvé proto, že nelze srovnávat, za druhé proto, aby se poukazováním na komunisty odpoutávala pozornost od současných zločinů. Možná se dočkáte a bude zakázána, jako za nacistů, kteří likvidovali nejdříve komunisty. A nedej bože, kdyby ještě nacisté vyhráli válku. Prohráli, hlavně díky obětem komunistického Sovětského svazu, takže Slované nakonec nemuseli do plynu nebo do otroctví pro Němce. Srovnávat nacismus a vládu komunistů je laciné a jednoduché, je to také součástí protikomunistické propagandy, jejíž cílem je uchovat moc a bohatství jen v rukou určitých lidí a skupin, na úkor ostatních obyvatel (aktuálně katolická církev, jejíž minulost je také otřesná - to nevadí?)  Šiřitelé propagandy, kteří z ní nic nemají, plní jen úlohu užitečných idiotů.

3 2
možnosti
Foto

...... jak konstatoval úvodník Rudího práva

2 4
možnosti

Blondýnky Samková a Čížková by si měly přečíst, než pustí pusinky na špacír, co je to genocida. I tak starý člověk, jako jsem já, si umí otevřít tetu Wiky a číst: "Genocida (latinsky genocidium) je zločin proti lidskosti definovaný mezinárodním trestním právem jako „úmyslné a systematické zničení, celé nebo části, etnické, rasové, náboženské nebo národnostní skupiny“[1] ačkoliv co znamená „část“ je subjektem debaty právníků."

.

Komunistický režim byl zločinný, potlačoval občanská práva (svoboda volby, pohybu) a pronásledoval nevinné lidi za třídní původ. Ale tohle není genocida, genocidu prováděli nacisté vůči Židům a částečně i proti Slovanům, genocidně se chová současný režim vůči důchodcům a nezaměstnaným, ale nikoliv komunisti. Přečtěte si tu definici, blondýnky.

.

Potíž současného režimu spočívá v tom, že zločinné vykořisťovatelské mafii z podnikatelů, manažerů, policistů, soudců, vysokých státních úředníků a politiků poskytuje kriminální "nadstandardy", zatímco dvě třetiny národa živoří, žije z ruky do huby a za bolševika se jim žilo klidněji a lépe. Třetinová společnost je ze své povahy nestabilní a nic nepomůže zakrýt tento fakt, který se dříve nebo později začne řešit, ani vřískání o zločinech komunistů.

3 3
možnosti

místo urážek byste si mohl něco načíst o zařízení jménem gulag, o genocidě na Ukrajině atd. Do kterýho koncentráku jsou zavíráni důchodci?

2 3
možnosti

Paní Semelová je odporná zrůda - tečka.

5 3
možnosti

Tento příspěvek Vám asi smaží, ale já s Vámi souhlasím.......

2 3
možnosti

ano, něco takového mě napadlo, když jsem četl článek o paní Samelové. A také jsem se ptal, co dělala policie, kolik lidí bylo zadrženo a čelí obvinění. No, zkuste vylézt na ulici a vyřvávat "ať žije fašismus...", jak dlouho tam vydržíte

0 0
možnosti

Jelikož  v parlamentu i v krajských zastupitelstvích sedí komunisté .....bohužel

0 0
možnosti