Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prostě jste tady umělecky ztvárnila, že Vás zajímala kamarádka Eva, a nikoliv "Smrt Ivety Bartošové, zpěvačky, jejíž repertoár a hudební styl mi nic neříkal, absolutně mě nezajímal."  K Vašemu podivu ale většinu čtenářů zase vůbec nezajímá Vaše kamarádka, ale tak to prostě na světě chodí...

0 0
možnosti

Smrt vešla do světa v důsledku hříchu prvních dvou lidí. Z pohledu Božího Slova do světa nepatří a nakonec bude i smrt poražena a zrušena. Jen pod vlivem evoluční teorie, evolucionisté nalhali lidem, že miliardy let smrti a umírání  je původcem pokroku!! Že je to konstruktivní síla.  Takové tvrzení je znesvěcující ohavnost a evolučníci si za tyto bludy ponesou odpovědnost!! Žádná evoluce se nikdy nekonala, člověka stvořil Bůh a mrtví lidé spí a čekají na vzkříšení. !!

0 0
možnosti

No jo, ale v důsledku toho hříchu vešel do světa i život;-D

0 0
možnosti
Foto

Pěkná úvaha. Ono není na škodu si občas připomenout, že "až umřu, nic na tom světě se nestane a nezmění", Nic zvláštního se nestane, jen pár lidí si připomene svoji vlastní smrt a svoji vlastní nicotnost, tak jako si ji připomínáme my, a pro dalších pár lidí se něco změní k lepšímu - je třeba uvolnit místo.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS