Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasil bych, a musím se přiznat, když jsem ty trenky poprvé viděl, tak mě to rozesmálo. Jenomže pak mi to došlo. To není urážka prezidenta nebo názor na něj. To není ani nic agresívního, uměleckého, nmebo trestuhodného. To je jen a jen zpráva o stavu naší společnosti.

2 0
možnosti

Jak je to proti Zemanovi, musí to hned na titulku, že? Dnes jsou na titulce jen dva protizemanovské články, nechtělo by to víc?

1 0
možnosti

Karma pro autorku i její babičku!

0 0
možnosti

Tento počin ukázal několik věcí. 

Jednak, že armáda a policie je plná lemplů. Pokud nedokázali ochránit objekt, který střežit mají, jak asi budou ochraňovat nás?

Pak také, že slušnost a úcta k symbolům vlasti není moc rozšířená. Parta ubožáků, kteří by na začátku názvu měli mít S, nikoli Z, místo toho, aby cílila kritiku na osobu, cílí na symbol. Osoby se mění, ale symbol snad zůstane. 

A nakonec bulvarizaci společnosti. Z té je mi nejsmutněji.

3 0
možnosti

Bulvarizace společnosti, to jako myslíte když Zeman ve státním rozhlase, v přímém přenosu v neděli odpoledne používá slova jako : hov.o , kun.a  a podobně ?

0 0
možnosti
Foto

No, ono nejde o vyřizování s účtů se Zemanem, ale o zneuctění symbolů české státnosti, kam Hrad i s vlajkou patří. To, že Zeman je jaký je, nedává nikomu právo si to vyřizovat s neměnnými historickými symboly. Uráží se tím celý národ.

4 1
možnosti

Urazit se může jenom někdo, kdo to nechápe.

2 2
možnosti

Karma pro babičku a minus pro autorku.

2 0
možnosti
Foto

Je zajimave jak je pro mnohe legrace vhodnou omluvou pro lumparnu.

5 1
možnosti

Tohle je hodně důležitá věta: "Ale téměř jistě by ji ani na vteřinu nenapadlo, že by tito uličničtí kluci měli být za svůj počin stíháni."

R^

2 0
možnosti

J13a77r96a 95R56a19n55k

20. 9. 2015 23:19

Neco u nas opet funguje, myslela jsem, ze uz humor zemrel:-)R^R^

4 2
možnosti
Foto

A ze vam Jaro nedavno tak strasne vadilo, kdyz v jine diskusi nekdo zkomolil jmeno americkeho presidents. To nebyla legrace a humor?

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS